esquiar nadal arinsal

Pal Arinsal amplia l’àrea esquiable de cara a aquest cap de setmana

Arinsal suma la Pista de Marrades amb sortida des de la cota 1550 mentre que Pal obrirà tota la zona de Setúria

L’estació de Pal Arinsal comptarà amb més quilòmetres esquiables disponibles a partir d’aquest cap de setmana gràcies a l’obertura a Arinsal de la Pista de Marrades, amb sortida des de la cota 1.550 al costat del Telecadira Josep Serra, i amb l’afegiment de la zona de Setúria a Pal, les pistes de Joan Carchat a la seva totalitat i Font Roja operativa de forma parcial. El Telefèric Arinsal-Pal que uneix els dos sectors, continuarà actiu i a ple rendiment. També demà entrarà en funcionament la zona debutants de l’Snowpark, ubicat a Arinsal.

La restauració i les activitats, a ple rendiment 

Els establiments de restauració d’ambdós sectors estan ja tots operatius, on es pot trobar des de propostes ràpides per a no perdre temps entre esquiades a experiències més elaborades amb cuina d’alta qualitat. Aquest any el domini compta amb tres restaurants que s’han reformat completament, tant en disseny, com en concepte i nom. Són el Niu, el nou Terroir, i el Piccolo, sense oblidar el conegut restaurant del Coll de la Botella.

Pel que fa a altres activitats de neu, ja estan preparats els 6 circuits per a raquetes de neu, i els circuits d’esquí de muntanya Port Negre superior i Aspres Arinsal, i disponibles les excursions que permetran descobrir els boscos màgics de l’estació, així com el simulador d’esquí i d’snowboard perquè aquells que encara no s’atreveixen a provar-ho puguin experimentar les sensacions reals d’aquests esports. I per als qui busquin encara més adrenalina i experiències complementàries a l’esquí, es pot escollir entre l’Snowtrike, la combinació perfecta entre esquí i BTT, les activitats del Big Airbag i el Tubbing..