esquiar pal arinsal

Vallnord – Pal Arinsal conservarà l’horari i l’obertura del cap de setmana del 13 fins al 21 de febrer.

Durant la setmana de vacances escolars de carnaval, l’estació de la Massana obrirà amb les mateixes condicions que el cap de setmana en nombre de pistes, accessos i horari fins al 21 de febrer. A la vegada, estaran disponibles tots els restaurants i les activitats alternatives.

Vallnord – Pal Arinsal mantindrà durant la setmana de vacances escolars l’obertura fins al Pic del Cubil. Fins al 21 de febrer,el sector de Pal estarà obert de 9h a 17h amb un total de 21 de 27 pistes que correspon al 70% del sector, i un total de 7 remuntadors.  Així mateix, Vallnord – Pal Arinsal tindrà disponibles 3 restaurants durant la setmana: el restaurant Expresso, Pla de la Cot i Coll de la Botella.

Pel que fa a les activitats, aquestes també estaran obertes. Entre setmana de 10h a 15h amb la pista de trineus, sortides en buggies, tirolina Big Zip, circuits d’orientació i sortides amb raquetes al sector d’Arinsal. Els caps de setmana, l’horari de les activitats serà de 10h a 17h amb totes elles disponibles.

En la pràctica d’esquí de muntanya i raquetes i altres que no són l’esquí alpí, els sectors d’Arinsal i Pal seguiran habilitats amb les mateixes condicions com fins ara: pistes i circuits oberts de 7 h a 22 h, pisters socorristes als dos sectors, accés provisional al telecadira de la Serra II, descomptes a l’estació, entre altres. En cas de no disposar del forfet de temporada, el preu es mantindrà a 12 € per dia.

A partir del 22 de febrer, l’obertura tornarà a l’estratègia inicial marcada per l’estació: entre setmana obertura fins al Pla de la Cot en horari de 9h a 15h i durant els caps de setmana, obertura fins al Pic del Cubil de 9h a 17h.